Vårt hovedkontor

solhytten-kontor

Solid konsern

Vi er en del av Øster Hus Gruppen, med solid økonomisk plattform som er en trygghet både for kunder, samarbeidspartnere, leverandører og ansatte.

Om Solhytten

Historie.
Solhytten AS ble etablert i 1981, og er en av de ledende leverandører av hytter og byggesett i hele Norge. Solhytten AS har hovedkontor i Sandnes med salgskontor i Bergen, Oslo, Kristiansand, Trøndelag/Møre og Nord-Norge.

Gjennomtenkt.
Her på sidene våre presenteres alle våre byggesett og tilgjengelige hyttefelt. Du vil finne modeller fra klassiske "Solbu" til hytter med et mer moderne uttrykk som "Frøya" og "Frigg". Felles for alle er at form og funksjon er nøye gjennomtenkt. Det er praktiske hytter med god arkitektur, utviklet gjennom årelang erfaring. Vi håper du finner en hytte etter dine ønsker og behov – enten det er snakk om en sjøhytte eller fjellhytte.

Trygt/solid.
Solhytten AS ble i 2005 kjøpt av Øster Hus Gruppen AS og er spenstigere og mer veldrevet enn noen gang. Med fokus på kundetilfredshet, kvalitet og funksjonalitet har vi befestet vår stilling i markedet. Vår erfaring gjør at du i ettertid skal slippe å tenke: "hadde jeg bare visst at …". Hyttene våre leveres etter de strengeste energikrav og med kvalitetsprodukter fra anerkjente leverandører som blant annet Gilje Tre og Optimera.

Fleksibelt.
Byggesettene leveres over hele landet, tilrettelagt for selvbyggerprinsipp ved hjelp av våre enkle monteringsanvisninger. Endringer og tilpasninger gjør vi i nær dialog med våre arkitekter. Vi tilbyr også hjelp til oppføring av hytten om det er ønskelig. Dersom du ikke har tomt selv, kan vi også hjelpe deg med det.

Inspirerende.
La deg inspirere av våre hytter. Kanskje det er på tide å gjøre alvor av din hyttedrøm? Våre dyktige kollegaer står klar til å "lose" deg gjennom hele prosessen, frem til ferdig hytte.

Be om å få tilsendt hytteboken eller ring/kom innom for en prat.

Kos deg med våre nettsider og vår nye hyttebok.

Les mer om oss:

baerebjelken-vinter-2013-forside
Siste utgave av Øster Hus Gruppens eget magasin.
Vi tar forbehold om feil i prislister, tegninger og lignende. Markedsmateriell er ikke en del av kontraktsdokumentene.
Trøndelag/Møre
Tlf: 910 00 200, dag.inge@solhytten.no
Bergen
Skjoldvegen 4B, 5221 Nesttun
Tlf: 55 10 44 60, mjaatvedt@solhytten.no
Sørlandet
Mowi Bygg AS
Gravane 26, 4610 Kristiansand
Tlf: 917 43 710, tore@mowibygg.no
 
Nord-Norge
Hamco Bygg as, 9302 Rossfjordstraumen
Tlf: 77 87 01 23, firmapost@hamcobygg.no
Oslo
Norsk Hyttesenter, Hellerudsletta
Tlf: 456 31 689, morten@solhytten.no
Tlf: 456 00 408, johnk@solhytten.no
Sandnes
Welhavens vei 4,4319 Sandnes
Tlf: 51 68 50 30, Info@Solhytten.no