Down to content

De gode minnene starter i Sirdal

Under ser du hvilke hytter vi tilbyr akkurat nå

Svartevassåsen Fem moderne familiehytter på store selveiertomter

Les mer

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene når vi har valgt plassering av de fem nye hyttene du kan velge blant i Svartevassåsen. Det skrå terrenget gir gode lys- og solforhold og utsikt i retning Sinnesvatnet og restauranten Slottet, hvor de blant annet serverer verdens beste kakao. Anbefales!…

Øvre Hoppmannsknuten Hytteliv på øverste hylle

Les mer

På Øvre Hoppmannsknuten, i samme område som Brendeheia og Hønedalen hyttegrend, bygger vi seks fjellhytter i vakkert terreng med fantastisk utsikt og svært gode solforhold. Her ligger alt til rette for rekreasjon og aktiviteter hele året!

Furåsen Nytt byggetrinn i salg nå!

Les mer

Hyttene er inspirert av tradisjonelle seterbygg og fjellgårder, med ekstra kraftig kledning og solide søyler. De ligger i et godt etablert område, ca. 625 moh. Hyttene er godt plassert i terrenget, med gunstige solforhold og utsikt sør- og vestover.

Hyttefeltet ligger nydelig til i skrånende fjellterreng med vakre omgivelser. Her er det kort vei til både turområder, golfbanen og smaksopplevelser på Slottet. Hyttene er romslige med flere oppholdsrom og opptil ti sengeplasser.

Furåsen

58.891896, 6.875044

Hoppmannsknuten

58.912527777778, 6.9023888888889