Preloader image
Ta kontakt Close

SELGER

Inge Andreassen

906 49 865

inge@solhytten.no

MELD DIN INTERESSE

Dokumenter Close

Åråsvågen 219

Kommer for salg


I et etablert hyttefelt i Åråsvågen, en drøy time fra byens kjas og mas ligger tomten der du og familien kan realisere hyttedrømmen.
Hyttetomten ligger fint til, solrikt og med flott utsikt – et steinkast unna sjøen.

Sted: Austrheim | Kommer for salg

Åråsvågen 219 ligger sentralt plassert i et hyttefelt med kort avstand til transport, butikk og rekreasjonsmuligheter. Her har man en fantastisk utsikt ut mot havet. Midt i mot ser en mektige Byrknesfjellet, lenger bak Sulefjellene på nordsiden av Sognesjøen, og på en klar dag ser en formasjoner i Sunnfjord.

Du våkner av fuglekvitter og sol inn soveromsvinduet. Med kaffekoppen i hånden kan du tusle ut på terrassen, og trekke inn den friske sjøluften. Den maritime beliggenheten er perfekt for deg som ønsker deg muligheten til å nyte båtlivets gleder. Kun en drøy time fra Bergen ligger dette paradiset, Åråsvågen i Austrheim kommune.

Omringet av skjærgård og øyer er dette det perfekte fristed for den som vil ha nærhet til sjøen og samtidig ikke være lengre enn en drøy time fra Bergen sentrum. Det betyr at om du kjører fra Bergen fredag klokken 16.00, er du ferdig pakket ut, peisen fyrt opp og middagen i ovnen før klokken er 18.00. Optimalt for deg som ikke ønsker å bruke hele helgen i bil mellom hjem og hytte. En kort kjøretur unna vil du befinne deg på idylliske og historiske Kjelstraumen Vertshus og restaurant. Rundt Kjelstraumen Vertshus ligger rorbuer man kan leie, gjestebrygge og uteservering.

For mer informasjon kontakt:
Ann-Christin Fosse
Mobil: 991 00 144
ann-christin@solhytten.no