Preloader image
Ta kontakt Close

SELGER

Inge Andreassen

906 49 865

inge@solhytten.no

MELD DIN INTERESSE

Dokumenter Close

Brendeheia delfelt 3

Arkitekttegnede
hytter i det beste av Sirdal


Tomteområdet i Hønedalen Hyttegrend ligger cirka 700 meter over havet, og de nye hyttene kommer midt i Hønedalens populære langrennsløyper. Utsikten i området er fantastisk, og hyttene bygges selvsagt i ekte Solhytten-kvalitet. Vil du se med egne øyne kan du befare vår møblerte visningshytte i delfelt 2.

Sted: Hønedalen, Sirdal | BRA: 119 – 150 | Antall soverom: 3 – 5 | Pris fra kr 4 895 000,-

Om prosjektet

I delfelt 3 bygges totalt 28 hytter. De fire hyttemodellene som er valgt ut her er Ørnefjedl, Falkefjedl, Brendeheia og Skogetødnan. Alle hyttene bygges på selveiertomter. Her kan du kjøp hytte nå, og flytt inn før jul 2018!

Brendeheia ligger i Hønedalen, ca. 700 meter over havet og nær Sinnes i øvre Sirdal. Her, i vakkert fjellterreng,oppfører Solhytten arkitekttegnede hytter på selveiertomter med alle moderne fasiliteter.

Hyttefeltet Brendeheia har en utrolig bra beliggenhet når det gjelder solforhold, nærhet til løypenettet og den fenomenale utsikten i retning Sinnes, elven Sira og Ålsheia. Alle hyttene i Brendeheia er utviklet i et samarbeid mellom Solhytten og arkitekt Dag Brantenberg Fasting fra Sjo Fasting Arkitekter, blant annet med tanke på å skape hytter perfekte for aktive familier. Det er kjørevei til hver hytte, og veiene brøytes vinterstid.

 

Visning

Vi er tilgjengelige for visning i Sirdal. Ta kontakt med Inge Andreassen for å avtale tid.

Hyttemodellene

Ørnefjedl – bygges på tomt 73, 75, 81, 85, 86 og 88 (tomt 81 er solgt)
Link til Finn-annonse

En raus oppstuemodell som har alt du trenger  for at hele familien skal kose seg sammen på fjellet. Her kan du få fem soverom, to bad og egen loftstue slik at de som ønsker det kan trekke seg tilbake fra hovedstuen.

Falkefjedl – bygges på tomt 67, 68, 69, 70, 71, 74, 77, 82 og 90  (tomt 67, 68, 69, 70, 71, 74, 77, 82, 87, 90 og 93 er solgt)
Link til Finn-annonse

En lavmælt hytte som rommer mye. Her får du alt på ett plan, og med mulighet for fire soverom kan du se fram til en hytte hvor du kan ta med deg venner og familie til fjells.

Brendeheia – bygges på tomt 66, 78, 79, 80, 91 og 92 (tomt 66, 76, 78, 79, 80, 89, 91 og 92 er solgt)
Link til Finn-annonse

 En hytte med flere vinkler som skaper lune kroker, uansett hvor vinden kommer fra. Alt er på ett plan, men likevel får du blant annet to stuer, to bad og fire soverom. De to store vinduene i hovedstuen skaper en umiddelbar tilknytning til naturen og livet utenfor.

Skogetødnan – bygges på tomt 72, 83 og 84 (Utsolgt)
Link til Finn-annonse

En stor og praktisk hyttemodell over to etasjer, med kontrastfullt og variert uttrykk. Oppholdssoner med utsikt i tre retninger. Meget god sengekapasitet med hele fem soverom. Skreddersydd uteområde ved stue med stort overbygg for lune hyggestunder.

 

Adkomst/Tomteforhold

Kjøretid fra Stavanger er ca. en time og et kvarter. Ta til venstre når du kommer GP-en i Sirdal. Følg hovedveien forbi Fjellstua, og ta av til høyre ved Hønedalen Hyttegrend-skiltet. Kjør over broen og ta til venstre der veien deler seg. Følg veien oppover mot Brendeheia i henhold til skilting. Hyttene ligger i lett skrånende terreng som vender i retning Sinnes, noe som gjør at du kan få en fenomenal utsikt. Om ønskelig kan det bygges garasje og/eller anneks på alle tomtene. Brendeheia blir dessuten et moderne hyttefelt med blant annet fiberkabel, offentlig vann- og avløp og brøytet vintervei.

Hønedalen Hyttegrend

Hønedalen Hyttegrend kalles gjerne “Det beste av Sirdal”. Solhytten har vært pådriver og sterkt delaktig i å utvikle Hønedalen til det mest attraktive hytteområdet gjennom Sirdals lange historie som fritidsdestinasjon. I tillegg til å oppføre en rekke vakre og innholdsrike hytter for aktive familier, har Solhytten bidratt til å få på plass ting som oppkjørte skiløyper, lysløype, egen varmestue på utsiktspunktet ”Slottet”, eget ake-/skileikområde, sykkelveier, sosiale arrangementer og mye mer. Hønedalen-området er dessuten kjent for å være blant Sirdals frodigste og grønneste dalfører sommerstid – og et av de områdene hvor snøen legger seg først og tjukkest vinterstid. Landemerker som GP og Ålsheia skitrekk ligger kun få minutters kjøretur unna.

Arkitekten har ordet:

“Den arkitektoniske utformingen henter sin inspirasjon fra de tradisjonelle seterbyggene og fjellgårdene slik man finner de i den norske natur. Dette innebærer et uttrykk basert på enkelhet, sluttede former, og et solid og generøst dimensjonert materialvalg. Hyttene er planlagt med ekstra kraftig kledning, solide søyler i heltre og med godt dimensjonert belistning. Inngangsdørene er spesielt utviklet for hyttene, og utvendige detaljer er likeledes utviklet spesielt for dette prosjektet. Det er lagt ned mye arbeid i å planlegge gode innredningsløsninger som gir fleksibilitet i bruken av hyttene. Det er prioritert å ha gode oppholdsrom med god takhøyde, generøs bodkapasitet, badstu og godt med sengeplasser. Totalt vil dette være funksjonelle hytter med et solid tradisjonelt uttrykk. Hyttene er også planlagt slik at de over tid vil kunne imøtekomme familienes skiftende behov.” – Dag Brantenberg Fasting