Preloader image
Ta kontakt Close

SELGER

Anders Semb Rønaas

905 72 141

anders@solhytten.no

MELD DIN INTERESSE

Dokumenter Close

Peer Gynt Hyttegrend

Selveiertomter i fantastisk natur


Gålå ligger på et fjellplatå 930 meter
over havet og er et flott område for et
aktivt friluftsliv året rundt.

Sted: Gålå, Gudbrandsdalen | Antall soverom: 3 – 4

Om prosjektet

Naturen og utsikten er praktfull på Gålå. Det er lite som kan måle seg med panoramautsikten som du får over Gålåvannet og langt inn i Jotunheimen. Tomtene ligger solrikt til, og har fantastisk utsikt.

På Gålå har du alt samlet på ett sted. Når du kommer kan du parkere bilen og bruke skiene dine resten av oppholdet, enten du vil ut på tur eller boltre deg i bakkene. Og selv om du kanskje først og fremst har reist til fjells for å koble av og nyte stillheten, har du når som helst muligheten til å ta del i de mange aktivitetene på Gålå.

 

3 anbefalte hyttemodeller

Hyttetype Falkefjedl – anbefalt for tomtene 12, 14 og 127
Falkefjedl har et bruksareal på 112,5 m2 og har alle rom på ett plan. Med 3 soverom, en stue som kan gjøres om til gjesterom og andre praktiske løsninger, er hytten ypperlig for store og små. Skistallen gjør det enkelt å oppbevare alles utstyr, og badstuen gjør det fantastisk deilig å komme hjem etter en lang og god tur.

Hyttetype Fjellgløtt – anbefalt for tomt 119
En stor og raus hytte, med minimalistisk preg og kompakte former. Skiller seg ut i sin solide grunnform, hvor stue- og kjøkkenløsning strekker seg langt ut mot naturen, og gangen knytter sammen soveavdelingen. Stramt design, gjennomtenkte løsninger, og lekre detaljer. 4 soverom, 2 bad og stort vaskerom/bi-inngang. Hyttens form skaper lune uteområder, hvor man i tillegg får kraftige og langstrakte overbygg som skjermer.

Hyttetype Solkrok – anbefalt for tomtene 12, 14, 119 og 127

Solkrok er en flott hytte med god plass til det meste. Begge sider av Solkrok lager naturlige lune sitteplasser, alt etter hvor sola er. Soveromsavdelingen er adskilt fra stue og kjøkken. Den store hallen har utgang til to sider og kan brukes som ekstra tumleplass. Denne hytta er laget i mange varianter.

Veibeskrivelse

E6 tar deg til Gudbrandsdalen, og det er skiltet fra E6 helt inn til Gålå.
Kjør Gålåvegen frem til Gålå, ta til høyre inn Børkdalsvegen (skiltet Peer Gynt
spelet), kjør forbi friluftscenen og Gålå alpinanlegg, så får du tomteområdet på venstre hånd.

Aktiviteter

På Gålå kan du være så aktiv du vil, enten du er stor eller liten – rolig eller veldig sporty.

Sommerfjellet er like gjestmildt som vinterfjellet. Vakre turer for enhver, sykkel og fotturer og strand ved Gålåvannet. I tillegg er det mulighet for fisketurer i fjellvannene, kanoturer, jaktterreng og terrengsykkelløyper i nærområdet. Frisbeegolf og klatring er også populært.

Om høsten er området er eldorado med både sopp, blåbær og tyttebær i umiddelbar nærhet. Hver høst settes det kjente Peer Gynt-spelet opp. Den spektakulære utendørsoppsetningen med Jotunheimen, Rondane og Gålåvatnet som naturkulisser er bare en gåtur unna.

I vinterhalvåret forvandles tur- og sykkelstiene til ca. 630 km turløyper hvor 230 km holder ”landslagskvalitet”. Velger du å bruke dagen til noe annet enn å ha ski på bena, kan du velge mellom andre spennende og morsomme aktiviteter som: trugeturer, kjelkeaking i alpinbakken, familiekanefart, hundekjøring med spann eller isfiske for å nevne noe.