Preloader image
Ta kontakt Close

SELGER

Willy Mjåtvedt

55 10 44 60

mjaatvedt@solhytten.no

MELD DIN INTERESSE

Dokumenter Close

Kjegletoppen

Idyllisk beliggenhet med sjøutsikt


Hyttefeltet Kjegletoppen ligger idyllisk til i Os skjærgård, med
Korsfjorden mot nord og Bjørnefjorden mot vest. Her er den perfekte
plassen for barnefamilier, friluftsintereserte og fiskeglade folk.
Øya har en vakker lagune der det er badeplass med skjellsandsbunn hvor
store og små kan kose seg. Skorpo byr også på en gammel park med flotte
turstier. Tar du båten ut i fjorden er mulighetene gode både for fiske- og
krabbefangst. Dette er en idyll skjermet fra bylivets mas og jag.

Sted: Skorpo Sørvest, Os | BRA: 69 – 80 | Antall soverom: 3 | Pris fra: 3 740 000,-

Om prosjektet

Den tidligere prakteiendommen til skipsmegler Fridtjov Sundt ble lagt ut for salg etter hans død, med en klausul om å selge til en forening eller institusjon som ville drive feriehjem. Den Norske Postorganisasjon fikk tilslaget etter hard konkurranse med Bergens Seilforening. Kjøpekontrakten ble signert 9. april 1923, og stedet ble åpnet for feriefolk 15. mai samme år. Eiendommen var på ca. 280 mål kupert skogkledd terreng med turstier, hager, strandsone med svaberg og sandstrand. Det var her sositeten i Bergen holdt til på sommeren i gamle dager for rekreasjon og underholdning.

Hver hytte har to parkeringsplasser på Norstrøno. Derifra kommer en seg lett ned til egen båtplass ved betongflytebryggen. Skorpo ligger kun en kort, innaskjærs båttur unna. Her i Teinevikjo er det tilrettelagt en flott marina med solid bølgebryter, som garanterer at båtene ligger like trygt sommer som vinter. Hver hytte har egen båtplass her, og i tillegg er det gjesteplasser til venner og familie som kommer på besøk. Det skal også bygges opp ett anlegg i Teinevikjo med naust og naustboder. Alt er lagt tilrette for at du enkelt skal komme deg fra fastlandet til hytten.

 

Hyttemodellene

Havgløtt klassisk

En stor og raus hytte, med minimalistisk preg og kompakte former. Skiller seg ut i sin solide grunnform, hvor stue- og kjøkkenløsning strekker seg langt ut mot naturen, og gangen knytter oppholdssoner sammen med soveavdelinger. Stramt design, gjennomtenkte løsninger, og lekre detaljer. 3 soverom, med mulighet for gode løsninger på den store hemsen. En hytte med mange muligheter, for skiftende behov og ønsker. Hyttens form skaper lune uteområder, hvor man i tillegg får kraftige og langstrakte overbygg som skjermer mot vær og vind.

Sjøbris klassisk

En solid og funksjonell hytte, med spennende vinduspartier i stue- og kjøkkendel. Høyt under taket i oppholdssonen, noe som skaper luft og volum. Her slippes lyset fint inn, og utsikten blir mektig. En praktisk hytte med 2 soverom og hems. Hytten har gode overbygg over terrasse som skjermer mot vær og vind

Solstjerne klassisk

Hytten kjennetegnes av den store vindusflaten på utbygget til stuen. Hemsen er adskilt med trapp fra vindfang. Soveromsdelen kan trappes ned for å få en enda høyere hems. 3 soverom, stor stueog kjøkkenløsning og utvendig bod. Hytten har gode overbygg over terrasse som skjermer mot vær og vind.

Beliggenhet

Kjøretid fra Bergen sentrum til båtplass i Norstrøno er ca. 25 – 30 minutter. Deretter er det bare en kort, innaskjærs båttur ut til Skorpo. Hyttefeltet ligger flott til på sørvest-siden av øyen.

Hver hytte har båtplass på Skorpo og fastland, og i tillegg to parkeringsplasser på Norstrøno.

Kommune: Os

Fasiliteter

Utsikt //  Fiskemulighet //  Innlagt strøm //  Innlagt vann //  Turterreng