Preloader image
Ta kontakt Close

SELGER

Anders Semb Rønaas

905 72 141

anders@solhytten.no

SELGER

Morten Guderud

994 80 707

morten.guderud@solhytten.no

MELD DIN INTERESSE

Dokumenter Close

Lygnalia

Fantastisk utsiktstomt
i snøsikkert tomteområde


Lygnalia Hyttegrend har flott beliggenhet, kun en time fra Oslo. Preparerte skiløyper og kort vei til alpinsenter.

Sted: Lygna, Gran kommune | Pris: 3 990 000,-

Tomt 456 er en fantastisk utsiktstomt med vidstrakt utsikt mot Norefjell og Vikerfjellet. 210 km preparerte skiløyper tilgjengelige rett utenfor døren. Like flott er det på sommerstid med markerte stier, fiskevann og flotte sykkelveier. Det er gode muligheter for småviltjakt og det sies at dette er et eldorado for sopp- og bærentusiaster.

Hyttemodellen Sinneslia, som bygges på tomt 456 er en flott hytte med godt gjennomtenkt planløsning og rom for det meste. Stor stue, 3 gode soverom, bad, wc, bod/skistall og entré med plass til garderobe. I tillegg får du en stor loftstue som kan benyttes som ekstra soverom eller oppholdsrom. Overbygg ved inngangsparti og ved utgangen til terrasse. Store vindusflater som slipper både lyset og naturen inn. Hytta blir bygget med høy standard. Dette innebærer blant annet kjøkken fra Aubo med integrerte hvitevarer, 1-stavs eikeparkett i alle rom uten fliser, fliser med varmekabler på bad/wc, entré og bod, ferdigbehandlet panel på alle innvendige vegger og himlinger samt royalimpregnert kledningsbord på utvendig fasade. Vinduer vil leveres i sort utførelse.

Området

Lygna ligger ca. 1 time fra Oslo og 1 time og 20 min. fra Lillehammer. Lygna området er, med alle sine aktiviteter og fasiliteter, et yndet reisemål både sommer og vinter. I sommerhalvåret er det fine turstier, fiskevann, sykkelstier og mulighet for jakt, bær-og soppturer. På vinteren er området snøsikkert med tidlig snø og et flott ski- og friluftsområde med oppkjørte løyper. Sesongen varer til over påske.

Ta kontakt for mer informasjon og tomtevisning.