Preloader image
Ta kontakt Close

SELGER

Willy Mjåtvedt

55 10 44 60

mjaatvedt@solhytten.no

MELD DIN INTERESSE

Dokumenter Close

Segltangen hyttefelt

Flotte fritidshytter med idyllisk beliggenhet


Segltangen ligger et stykke inn i Hardangerfjorden, med nydelig vestlandsnatur og fantastisk utsikt.
Her har vi 12 tomter med anbefalte hyttemodeller for salg.

Sted: Hatlestrand, Kvinnherad | Antall soverom: 3 | Pris fra 2 437 500,-

Om prosjektet

Under to timer fra Bergen, et stykke inn i Hardangerfjorden ligger dette idylliske hyttefeltet som har flott utsikt mot Rosendal og Folgefonna. Her har vi 12 tomter for salg, med fire anbefalte hyttemodeller å velge mellom. Hyttefeltet ligger like forbi Hatlestrand i Kvinnherad Kommune.

Segltangen hyttefelt er allerede flott opparbeidet med fritidshytter, egen sandstrand og marina innenfor stor og skjermet molo. Man kan benytte seg av båt eller ferge for å ta seg til andre siden av fjorden, der du finner Rosendal og Baroniet, isbreen Folgefonna, Fonna sommerskisenter og Bondhusbreen.

Fra Segltangen er det panoramautsikt over Hardangerfjorden og en ser både Folgefonna og fjelltopper som Skålafjell, Melderskin, Malmangernuten og Ulvanosa. De majestetiske ”Rosendalsalpene” er viden kjent blant skientusiaster og turgåere, og et yndet turmål gjennom hele året.

Ønsker du kombinasjonen sjø, utsikt, fjord og fjell bør du ta turen til Segltangen!

 

Aktiviteter

Enten du liker natur, kultur eller historie finner du mange muligheter i nærområdet rundt Segltangen. Området er ideelt for fjellturer, fisking, klatring og ett hav av andre fritidsaktiviteter, både til fjells og ved fjorden.

 

Anbefalte hyttemodeller (pris for tomt kommer i tillegg)

Solkrok m/ hems, klassisk (3.000.000,-)
Solkrok er en flott hytte med god plass til det meste. Begge sider av Solkrok lager naturlige lune sitteplasser, alt etter hvor sola er. Soveromsavdelingen er adskilt fra stue og kjøkken. Den store hallen har utgang til to sider og kan brukes som ekstra tumleplass.

Solfonn, klassisk (2.437.500,-) 

En arealeffektiv hyttemodell med alt du kan forlange av en mellomstor hytte. Gode takoverbygg som skjermer både ved inngang og utenfor stuen.

Frøy m/hems, klassisk (2.687.000,-)
Frøy er en fantastisk hytte som passer like godt ved sjøen som på fjellet. Inngangspartiet er skjermet med et godt overbygg og boden er stor nok enten det er til fiske-turutstyr eller til smøring av ski. Store vinduer slipper inn mye lys i stue og kjøkken. 3 soverom og romslig hems.

Solei m/hems, klassisk (2.531.250,-)
Solei er en klassisk hytte med 3 gode soverom. En fantastisk god hytte enten det er til fjell eller sjø. Se også Mostøl for en lignende fjellvariant. Hytten har en lys stue med åpent kjøkken og store vindusflater som reflekterer masse lys inn til interiøret