Preloader image
Ta kontakt Close

SELGER

Inge Andreassen

906 49 865

inge@solhytten.no

MELD DIN INTERESSE

Dokumenter Close

Sinneslia

Kommer for salg


Tomteområdet i Sinneslia ligger lunt og fint til med utsyn mot Sinnesvatn, Sinnes Fjellstue og Ålsheia skitrekk.

Sted: Sirdal | Kommer for salg

Om prosjektet

Inn av Myraleitet på Sinnes ligger tomtene i Sinneslia. Her på oppsiden av Sinnesvatn, rolig og skjermet plassert innerst i en lun vik kommer Hyttetomtene. Meget sentral og attraktiv beliggenhet med panoramutsikt i retning Sinnesvatn, Fjellstuen og Ålsheia. Her er utsikten like fin morgen som kveld. Gåavstand til det meste på Sinnes, f.eks GP, Sinnes Skule, Fjellstuen m.m. I tillegg til kort avstand til Sirdal Skisenter og svømmehallen på Sageneset. Sinneslia har en beliggenhet som også er spennende i sommerhalvåret, med fiske, turterreng, kajakkpadling, teltturer, sykkelturer, bærplukking og sauesanking.

I delfelt 1 skal Solhytten og Sinneshyttå totalt bygge 24 hytter. Det vil bli opparbeidet parkering, områder for skilek, akebakke og lekeplass for feltet. Gravearbeidet på tomteområdet er i gang.

Langrenn

Fra Sinneslia kan du gå rett inn i løypetraseen mot Haugen eller opp mot Furuåsen.

Går du langs Beinesvatnet i retning Sinnes, kan du knytte deg på løypene i Furuåsen (via Sinnesvatnet), Forsbergløypa, samt flere høyfjellsløyper innover Hønedalen. På denne måten kan man oppleve alle de flotte heiene som Sirdal har å tilby. Tar man stolheisen opp kan man ta turen innover til Storeknut, en riktig flott tur på toppen av Tjørhomfjellet!

Tomtekart