Preloader image
Ta kontakt Close

SELGER

Morten Guderud

994 80 707

morten.guderud@solhytten.no

MELD DIN INTERESSE

Dokumenter Close

SØR-TEIGE

Store selveiertomter på Norefjells solside


Her i Sør-Teige er tomtene store og frittliggende, med meget gode solforhold. Fra tomtene er det flott utsikt mot sørvest og utsikten strekker seg over Sigdal og Eggedalsfjellet. På klare dager skimter man til og med Blefjell og Gaustadtoppen.

Sted: Sigdal

Om prosjektet

Nå er det sommer her på Sør-Teige. Snøen har smeltet, og nå er muligheten her for å se hvordan tomtene virkelig ser ut, uten vinterens korrekturlakk. Her på Sør-Teige har vi flotte, store selveiertomter for salg. Alle tomtene har utsikt og fantastiske solforhold.

Om sommeren kan man nyte turløypene som tar deg opp til de høyeste toppene i området. Norefjellplatået regnes som Østlandets mest dominerende fjellområde og har ett variert og innbydende terreng. Her finner du områdets høyeste topp, Høgevarde på 1.459 meter i nord og ikke minst mange fine fiskevann. Er du lysten på fart så tilbyr Sigdal motorsenter utleie av Go-cart på utendørsbane.

 

FRILUFTSKOMMUNE

Friluftskommunen Sigdal ligger midt i Buskerud og grenser til Flå i nord, Krødsherad i øst, Modum i sørøst, Øvre Eiker og Flesberg i sør og mot Rollag og Nore Uvdal i vest. Eggedal sentrum har et godt tilbud som turistsenter. Her finner du bensinstasjon, hotell, restaurant og ikke minst en dagligvarebutikk med godt utvalg. Tomtefeltet Sør-Teige ligger omtrent 5-10 minutter fra Eggedal sentrum på 850 m.o.h. Tomtene er store, frittliggende og har meget gode solforhold. Fra tomtene er det flott utsikt mot sørvest og utsikten strekker seg over Sigdal og Eggedalsfjellet. På klare dager skimter man til og med Blefjell og Gaustadtoppen.

VINTER
Tomtene ligger i umiddelbar tilknytning til skiløyper som fører deg opp på høyfjellet. Løypenettet strekker seg over hele Norefjellplatået fra Norefjell skisenter til Høgevarde, Tempelseter og videre mot og forbi Haglebu. Liker du alpint? Da ligger Tempelseter skitrekk bare fem minutter fra hytten din. Ønsker du større utfordringer er Norefjell skisenter ca. 20 minutter unna. Her finner du hele 13 skiheiser og 26 nedfarter.

 

Tre anbefalte hyttetyper

Falkefjedl – anbefalt for tomt B2, B5, B6, B7
Falkefjedl har et bruksareal på 112,5 m2 og har alle rom på ett plan. Med 3 soverom, en stue som kan gjøres om til gjesterom og andre praktiske løsninger, er hytten ypperlig for store og små. Skistallen gjør det enkelt å oppbevare alles utstyr, og badstuen gjør det fantastisk deilig å komme hjem etter en lang og god tur.

Mostøl – anbefalt for tomt B2, B6, B7, B8
Tradisjonell Solhytte med skjermet inngangsparti og godt takoverbygg fra stuen. Store vindusflater som slipper inn mye lys. 3 soverom og romslig hems. Stor bod/vaskerom praktisk plassert med egen inngang.

Solkrok – anbefalt for tomt TB87, TB88, TB89, TB90
Solkrok er en flott hytte med god plass til det meste. Begge sider av Solkrok lager naturlige lune sitteplasser, alt etter hvor sola er. Soveromsavdelingen er adskilt fra stue og kjøkken. Den store hallen har utgang til to sider og kan brukes som ekstra tumleplass.

Tomt B1, B3 og B4 er solgt.

Fasiliteter

Alpinanlegg //  Offentlig vann/kloakk //  Utsikt //  Fiskemulighet //  Turterreng

Adkomst

Beliggenhet: Sør-Teige, Sigdal

I Sigdal kommune finner du Eggedal sentrum. Herfra kjører du mot Tempelseter. Hyttefeltet ligger ca. 1 km etter bom.

Avstand fra Oslo: 120 km, ca. 2 timer
Avstand fra Drammen: 90 km, ca. 1,5 timer
Avstand fra Kongsberg: 80 km, ca. 1,5 timer
Avstand fra Larvik: 140 km, ca. 2,5 timer
Avstand fra Gol: 60 km, ca. 1 time
Avstand fra Hønefoss: 75 km, ca. 1,5 timer